PROJEKTE AKTUALE

Projekti 2021

“KURANI I FISNIK“

Kuptimi i tij në gjuhën shqipe.

 

Sabedini Transporti (2)

UIAZD-BW

Projekti 2021

“KURANI I FISNIK“

Kuptimi i tij në gjuhën shqipe.

Unioni i Qendrave Islame Shqiptare të Gjermanisë, dega Baden-Württemberg, UIAZD-BW ka kënaqësinë që të fillojë një bamirësi të shumëkërkuar me moton:

„Kontribo në rishtypjen e tij dhe dhuro Kuranin aty ku dëshiron“

Ky, në fakt, është Projekti i radhës (2021) krahas disa projekteve të realizuara me sukses nga UIAZD-BW gjatë vitit të kaluar.

„KURANI I FISNIK“ është një ribotim dhe rishtypje e Kuranit famëlart të mbështetur në përkthimin e Hfz. Sherif Ahmeti, i cili po përgatitet për shtyp nga specialistë të ndryshëm të fushës.

Kërkojmë donatorë për të ribotuar “Kuranin e Madhërishëm me Kuptimet e tij në Gjuhën Shqipe”. Janë planifikuar të rishtypen gjithsejtë 10.000 (dhjetëmijë) kopje të Kuranit.  

 Bëhu pjesë e kësaj Bamirësie (Sadakaje) rrjedhëse 

☝ Prodhimi i Kuranit kushton => 1 kopje = 4,- Euro

Kopjet e ribotuara të Kuranit do të shpërndahen falas nëpër Xhamitë e Baden-Württembergut – Gjermani si dhe nëpër të gjitha qendrat tjera islame, ku këkohet nevoja.

 Mbështetja juaj do të mundësojë që shumë besimtarë shqiptarë, në rrethinën tonë, ta kenë në duar Librin e fundit hyjnor që iu shpallë Muhamedit s.a.v.s për t’ia kumtuar gjithë njerëzimit.

Për më shumë Informata, mos hezitoni të na kontaktoni!

Kontribo në Paypal ktu Linku: https://paypal.me/pools/c/8zDkP80fWF

Kontribuo me IBAN: Islamisch Albanisches Zentrum „Lëvizja“ e.V.

IBAN: DE21 6145 0050 1000 8996 36

Verwendungszweck:  Spende, „Kurani Fisnik“

Ve Selamu Alejkum

Sabedin Leci 0172 8704088

Sekretar i UIAZD-BW

www.bw.uiazd.de

Fituesi i Haxhit Mentori

 

Fletushka Fondi i Haxhit 15.02.2019

Islamisch albanisches Zentrum " LËVIZJA "e.V. Schwäbisch Gmünd