Aktivitet

1. Sofra shqiptare Pranver 2019

2. Sofra shqiptare Pranver 2019 Rückseite

Zbrite këtë List të Aktiviteteve duke klikuar në link: Aktivitete per 2019 „LEVIZJA Aktivitete per 2019 BriefMuster LEVIZJA (21,2 x 29,9 cm)

 

 

Plani i aktiviteteve të

QENDRËS ISLAME SHQIPTARE „LËVIZJA“

1440/1441 Hixhër – 2019

 

 1. Tribunë me Fidan Bilalli nga Gjilani – 01.2019 (është mbajtur)
 2. Botimi i Takvimit/Kalendarit për vitin 1440 / 2019 (është botuar)
 3. Tribunë për gra: Teologe Zyra Tahiraj => 10.02.2019 (është mbajtur)
 4. E SHTUNA FAMILJARE – çdo të shtune nga ora 19:00 ligjërat nga Hoxha dhe
  takim familjarë në Xhami.
 5. Mesim besim për fëmije e të rritur – Shkronjat e Kurani dhe Texhvidi => çdo të diele nga ora 11:00
 6. Pishinë (Hallenbad) Mutlantis (Feldstr. 36, 73557 Mutlangen)
  çdo të hëne nga ora 19:00-21:00 (vëtëm sezona dimërore)
 7. Argëtime të ndryshme për fëmijë gjatë tërë vitit: notim, shëtitje me biçikleta, piknik, sport, etj.
 8. Tribunë në Schw. Gmünd me Xhamiat e Baden Württembergut 03.2019
 9. Seminar një ditorë për fëmijë 04.2019
 10. Sofra Shqiptare 2019 – PRANVER => 05.2019
 11. Piknik familjar në Bartholomä => 06.2019
 12. Ramazani fillon =>05.2019 – 1440 Hixhër
 13. Hoxhë musafir për Ramazan 1440 – 2019
 14. Audioprojekti i Ramazanit – AUDIOLIBËR / CD => (Ramazan)
 15. Iftare në Xhami (të premteve, të shtuneve dhe të dieleve)
 16. IFTAR me musafir Bürgermeister Richard Arnold (ju informojm për datë)
 17. IFTAR i përbashkët në qender të qytetit me Xhamiat e Gmündit dhe Qyteti GD
  Gemeinsames IFTAR => 05.2019
 18. Fiter Bajrami => 06.2019
 19. Projekti „Fondi i Haxhit 2019“
 20. Organizimi i Haxhit 2019
 21. Kurban Bajrami =>08.2019
 22. Sofra Shqiptare 2019 – VJESHTË => 10.2019
 23. Tag der Kulturen – Dita e kulturës në Qytetin Schwäbisch Gmünd (Tetor)
 24. Tribunë për Nëntorin. (Nëntor)
 25. Dhjetor – UMRE E PËRBASHKËT me xhematit të Xhamis.
 26. Informimi i Xhematit për projektin e blerjes/ndërtimit të objektit të Xhamis (data ju tregohet me kohë).

Allahu na begatoft bashkarishtë me të mirat e tija.

 

Kryesia e Qendrës Islame Shqiptare „LËVIZJA“                                     

Schwäbisch Gmünd, 10.02.2019

 

… në shërbimin tuaj inshallah…                                                                         

Kryetari: Abdylrrahim Leci

 

Shënime:

 • Të gjitha aktivitet të cilat nuk kanë datë të caktuar do t’ju njoftojm paraprakisht inshallah.
 • Për informim më të mirë dhe aktual na vizitoni në faqen e internetit xhamia-gmund.de.

 

Islamisch albanisches Zentrum " LËVIZJA "e.V. Schwäbisch Gmünd